براى زیارت هیچ امامى، به اندازه زیارت امام حسین (ع) در کربلا سفارش نشده است.
حجت الاسلام والمسلمین نجفیروحانی میگویند: در بعضی از روایات، براى زیارت سیدالشهدا، پاداشى برابر دهها و صدها حج و عمره بیان شده است و این نشانگر آنست که در زیارت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اسرار و رازهایی نهفته بوده و سرنوشتساز و موجب تحول در زندگی بشریت است.
وی ادامه داد: امام باقر(ع) میفرماید؛ هر کسی از روی اشتیاق به زیارت امام حسین(ع) برود، در روز قیامت نوری به او داده میشود که از آن نور ما بین مشرق و مغرب روشن میشود و منادی ندا میدهد: این کسی است که از سر اشتیاق و آرزومندی حسین(ع) را زیارت کرده است، در روز قیامت کسی باقی نمی ماند مگر آنکه آرزو میکند از زائران امام حسین(ع) باشد.
ایشان با بیان اینکه وعده اجابت دعا هنگام زیارت امام حسین(ع) داده شده است، گفت: جریان امام حسین(ع) به گونهای است که شفا را در تربت او و استجابت دعا در کنار مرقدش قرار داده و روزهای زائر او در رفت و برگشت از روزهای عمر او به حساب نمیآید.
حجت الاسلام والمسلمین نجفیروحانی با اشاره به روایات مختلف که فضیلت و اجرهای گوناگون زیارت امام حسین(ع) را بیان می کند، اظهار داشت: باید بدانیم که برای هر زایر بر اساس معرفت او پاداش داده می شود، به عبارت دیگر هر کس به اندازه ظرفیت وجودی خویش از این دریای بیکران بهره می برد.
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق در بخش دیگری از سخنان خود به ارایه توصیه و سفارشهایی در زمینه موفقیت روحانیان و مداحان کاروانهای زیارتی پرداخت و اظهار داشت: بیان احکام، آداب و فلسفه زیارت، همراهی با زایر و معرفی اماکن، مردمداری و حسن معاشرت از جمله مهمترین این موارد است.
وی آراستگی ظاهر، مدیریت فرهنگی، خلاقیت و نظم و انضباط، توانایی جسمی، التزام علمی به سیاستهای بعثه، اهتمام در تشکیل جلسات قبل از اعزام، مقبولیت و تأثیرگذاری را از دیگر موارد مهمی عنوان کرد که بایستی از سوی روحانیان و مداحان مورد توجه قرار گیرد.