به گزارش کرب و بلا، مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست با اشاره به اینکه نوحه‌سرایان شخصیت مظلومی هستند که گرمی مجالس بر عهده آن‌ها نهاده شده است، نوحه را مؤثرترین بخش هیأت خواند و تأکید کرد: عمق بخشی و غنای این حوزه موجبی رشد بیشتر مخاطب خواهد شد و غنا داده شود، مخاطب آن رشد بیشتری پیدا می‌کند.

 

«حجت الاسلام مجید باباخانی» بر لزوم بهره‌مندی اشعار آیینی و نوحه‌ها از غنای دینی  و شور و شعور حسینی تآکید کرد و اظهار داشت: شور حسینی باید در موضوع شعر هیأت، تجلی پیدا کند زیرا بسیاری از مردم ما تحت تاثیر همین نوحه‌ها هستند.

 

به گفته مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی، عزم این سازمان برای انسجام بخشی به موضوع نوحه جدی است. البته سیاست‌گذاری در این حوزه نمی‌تواند از طرف نهاد حاکمیتی باشد و باید توسط اهل فن انجام شود و می‌تواند مطابق با سلیقه اساتید و افراد مختلف تغییر کند.

 

در ادامه این نشست جمعی از شاعران و نوحه سرایان اهل بیت (ع) پیرامون ضرورت و بایسته های نوحه سرایی به ایراد سخن پرداختند. «حجت‌الاسلام محسن حنیفی» شاعر و نوحه‌سرا، «محسن عرب خالقی» مداح و شاعر اهل بیت، «مهدی زنگنه» نوحه‌سرا، «محمد امین سمیعی»، «محمد رسولی» «اکبر شیخی» و «حسینی رکن آبادی» از نوجه سرایان و شاعران اهل بیت (ع) از جمله مدعوین شرکت کننده در این نشست بودند.

 

چگونگی ورود اداره تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی به بحث نوحه، ضرورت ایجاد باید یک سازمان مستقل برای نظارت بر نوحه و جامعه نوحه خوان، نیاز جدی جامعه مداحان به یک مجمع حقوقی برای انسجام بخشی به نوحه‌سرایان و لزوم آسیب شناسی نوحه های سفارشی از مهمترین مواردی بود که در هم اندیشی جامعه نوحه سرایان و سازمان تبلیغات اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.