به گزارش خبرنگار کربوبلا، احمد صمیمی، دبیر اجرایی استارتآپ ویکند اربعین در آغاز مراسم اختتامیه دومین استارتآپ ویکند «اربعین؛ فرصتهایی با پای پیاده» گفت: با تجربه موفق سال گذشته در برگزاری این رویداد، امسال نیز این رویداد با ساختاری منسجمتر و شکلی جدیتر توسط شتابدهنده شفق برگزار شد.
وی افزود: سال گذشته 4 تیم از میان شرکتکنندگان به مراسم اربعین رسیدند و توانستند محصولات یا خدمات خود را به زائرین این مراسم عرضه کنند. همچنین تعداد 4 تیم دیگر نیز در حال نهایی کردن کار خود و مذاکره با سرمایهگذاران و حامیان هستند.
صمیمی به ثبتنام بیش از 65 نفر برای شرکت در رویداد امسال اشاره کرد و گفت: در نهایت 10 تیم شرکتکننده با حضور در رویداد استارتآپ ویکند امسال ایدههای خود را برای ارائه در مراسم اربعین آماده میکنند.
وی با بیان اینکه ارائه تیمها در مراسم اختتامیه در 2 بخش استارتآپها و شرکتهای فعال است اظهار کرد: بخش رقابتی به تیمهای استارتآپی اختصاص دارد و شرکتها و مؤسساتی که در این زمینه فعال هستند صرفا کار خود را برای ارتقا و معرفی به صاحبان سرمایه ارائه میکنند.
دبیر اجرایی استارتآپ ویکند اربعین، با اشاره به فرآیند 3 روزه آمادهسازی تیمهای نوآور و ایدهپرداز برای معرفی به داوران و صاحبان سرمایه گفت: شرکتکنندگان در طول این 3 روز، در 14 کارگاه آموزشی حضور یافتند تا با چند و چون شناخت مسأله، آگاهی از تجربیات سفر اربعین، تجربیات مشتری، ارائه مؤثر ایده و چگونگی آمادهسازی نمونه اولیه و تست آن آشنا شوند.
صممیمی ادامه داد: بخشهای مختلفی از جمله ستاد مرکزی مراسم اربعین، شتابدهنده فرهنگی و قرآنی شفق، مجتمع شکوفایی شرکتهای دانشبنیان و مؤسسه فرهنگی و تبلیغاتی زیتون در برگزاری این رویداد مشارکت کردند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که برگزاری رویدادهای این چنینی و ایدههای برآمده از دل این رویداد بتواند زمینهساز رشد و فرهنگسازی فعالیتهای نوآور و خلاق فرهنگی و قرآنی باشد.
ارائه تیمهای ایدهپرداز
در ادامه این مراسم، 10 تیم نوآور که در استارتآپ ویکند اربعین حضور داشتند، ویژگیها، نحوه اجرا و اهمیت ایدههای نوآورانه خود را برای داوران بیان کردند.
همچنین 8 تیم حاضر در این رویداد نیز که عمدتا از شرکتهای فعال در عرصه کسب و کار نوآور با محوریت مذهبی هستند، فعالیت خود را برای سرمایهگذاران و حامیانی که در این مراسم حضور داشتند تشریح کردند.
برگزیدگان
گروه اول برگزیده این رویداد که برنده 5 میلیون تومان وجه نقد شد، «کمک حال» بود که وسیلهای ارتباطی از طریق نرمافزار تلفن همراه به صورت یک سامانه است. این برنامه، پزشکان حاضر در راهپیمایی اربعین و امدادگران هلال احمر را به نیازمندان به مشاوره و خدمات پزشکی، بهداشتی و روانشناختی متصل میکند.
گروه دوم «گام به گام تا» بود که با ایدهای در حوزه کودک برنده 3 میلیون تومان وجه نقد شد. ایده این گروه یک کتاب تعاملی آموزشی برای کودکان است که با گرافیک جذاب، فرآیند یک داستان درباره اربعین را تعریف میکند. این کتاب که با هدف جذابسازی پیادهروی اربعین برای کودکان طراحی میشود به صورت اپلیکیشن موبایل هم ارائه خواهد شد.
گروه سوم با ایده «قلک اربعین» جایزه 2 میلیون تومانی را از آن خود کرد. این ایده یک قلک هوشمند با استفاده از فناوری واقعیت افزوده است که در طول سال با افراد منزل ارتباط برقرار میکند تا به یاد اربعین باشند و بودجهای را برای آن ذخیره کنند.
بر اساس این گزارش، مراسم اختتامیه رویداد استارتآپ ویکند اربعین با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا زائری، شهریار حیدری سخنگوی ستاد مرکزی برگزاری مراسم اربعین، تیمهای ایدهپرداز و جمعی از صاحبان سرمایه در مجتمع شکوفایی شرکتهای دانشبنیان برگزار شد.